"Livet etterpå" -Samtalegruppe for deg som har mistet ektefelle, samboer eller kjæreste.


Dette er et tilbud for deg som er 55 år + og som har mistet en ektefelle, samborer eller kjæreste. Lever du med sorg og savn? Da kan det være godt å komme sammen og snakke med andre i samme situasjon. Gruppen er hovedsaklig for dere som bor i Nedre Romerike prosti, det vil si i Rælingen, Skedsmo, Lørenskog og Nittedal. Blir det ledige plasser så fyller vi gjerne opp gruppen med deltagere fra andre kommuner.

Om oss:
Gruppen ledes av diakoner og medledere med tapserfaring.

Grunnleggende informasjon om gruppen:
Denne samtalegruppen har vært aktiv i ca 15 år, men deltakerne skiftes ut hvert semester. Et semester består av ca 7 gruppesamlinger. Programmet er inspirert fra sorgstøttesenteret på A-hus, men er utformet på bakrunn av erfaring og tilbakemeldinger. Vi legger opp til at alle skal få mulighet til å fortelle sin historie, og komme med statusrapporter hvordan det går underveis. Dette er en gruppe med "taushetsplikt", og det som blir sagt i gruppen forblir i gruppen. Størrelsen på gruppen varierer, men det ideelle er å få til en blandet gruppe på 7-8 deltagere

 

 

Tid og sted:
Lillestrøm kirkes menighetssal eller i kirkestua i Øvre Rælingen kirke. Ofte har vi hatt samlingene fra kl 13-15 på dagtid, annenhver uke. (Det er ikke en åpen gruppe, så en må melde seg på før en kommer).

 

For påmelding, ta kontakt med:

Karin K. Oyenuga: karin.oyenuga@ralingen.kirken.no
96 74 58 78

Ring gjerne for en uforpliktet prat eller send oss en mail! Vi håper på å høre fra deg!

 

Tilbake