Ferdigstilt oppussing i Øvre Rælingen kirke


(Flere bilder kommer. Artikkelen oppdateres fortløpende)

VI har den store glede av å fortelle at ventetiden er over. Vi har i løpet av tiden kirken har vært stengt fått pusset opp kjøkkenet i menighetssalen. Kjøkkenet er bygget større og det har også blitt en serveringsluke. Vi har fått rene og urene soner, industri-vaskemaskin, stort kjøleskap, masse benke- og lagringsplass. Vi er kjempe fornøyde med oppgraderingen, og det vet vi at våre frivillige også kommer til å være når de får komme tilbake i aksjon. 

Vi har også fått oppdatert toalettet i gangen ved garderoben i ØRK. Toalettet er blitt gjort om til et handicap toalett, slik at alle kan benytte seg av det.

De ansatte i kirken har også fått oppgradert spiserommet sitt og det setter vi stor pris på! 

Nå er det kanksje mange som spør seg hva som skjer med det nye orgelet vårt? Da kan vi fortelle at det står klart til å bli sendt til oss for montering, men det har blitt litt forsinket pga koronapandemien.  Når grensene åpner vil vi jobbe for at orgelet vårt skal få komme opp så raskt som mulig.

Det gamle orgelet er helt fjernet, det har blitt støpt nytt gulv, og fliser er lagt. Det er også blitt satt opp en vegg som fungerer som en romdeler, slik at vi får etterlengtet lagringsplass der orgelet sto før. 

Vi håper å kunne gjelde oss sammen med dere snart også! 

Velkommen tilbake! 

Tilbake