Menighetssalen i Øvre Rælingen kirke


I Øvre Rælingen kirke leies det ut flere lokaler, blant annet menighetssalen. Lokalet er oppgradert i de siste årene med et nytt og meget funksjonelt kjøkken. 

 

Menighetssalen i Øvre Rælingen kirke har plass til omkring 60 personer. Det er tilgang til kjøkken med alt av nødvendig servise. Dette lokalet passer spesielt bra til minnesamvær. I rommet ved siden av er selve kirkerommet der man utfører gudstjenester, så det er nært til selve seremonien om man ønsker. Dagsleie fra 2500kr.

 

 

Dette er et eksempel på hvordan lokalet kan se ut når det er minnesamvær eller annet selskap. Det er plass til minst 3 langbord med 10 stoler på hver langside. Helt ytterst er det plass til et mindre langbord, om man trenger mer plass. 

 

 

I dette hjørnet av lokalet er det et stort vindu, som gir tilgang på naturlig lys. Omgivelsene utenfor er fint å se på, i tillegg til at det er en liten sittekrok om man ønsker det. 

 

 

Eksempel på plassering av servise kan se slik ut på bildet ovenfor. 

 

 

Slik ser lokalet ut fra en annen vinkel. Kjøkkenet er svært åpent og lett tilgjengelig. Om man serverer mat er det en god mulighet for at gjestene kan forsyne seg selv, hvis det er best mulig løsning. Det finnes barnestoler og vanlige stoler tilgjengelige hvis man trenger mer plass for flere mennesker. 

 

 

Slik ser innsiden av kjøkkenet ut. Alt mulig av utstyr og servise er lett tilgjengelig. Kaffekoker, tekanne og tekoker er blant annet fullt mulig å bruke om ønskelig. Komfyr, stekeovn, mikro og oppvaskmaskin. 

 

 

Slik ser kjøkkenet ut fra denne vinkelen. 

 

 

Dette bildet illustrerer hvor mye plass man har for bordene og stolene i dette eksempelet. Slik ser hele rommet ut når man kommer inn den vanlige inngangen. 

 

 

Selve kirkerommet ser slik ut. Dette er rommet ved siden av menighetssalen, med en skillevegg som adskiller disse to rommene. Ved selskap og minnesamvær er det godt mulig å ha selve seremonien i kirken også. 

 

Ta kontakt for å avtale leie av menighetssalen. 

Tlf: 64 80 41 60

E-post: post@ralingen.kirken.no

 

Tilbake