Menighetshuset i Rælingen kirke


Menighetshuset ved Rælingen kirke ligger fantastisk til med utsikt over Øyern. 

Rælingen kirke leier ut menighetshuset, med fin beliggenhet til utsikt av vannet nedenfor lokalet. For dagsleie koster det 3 000 kroner. I menighetshuset er det plass til maks 70 personer. Lokalet har eget kjøkken med alt av nødvendig servise. Det passer fint til dåpsselskap, konfirmasjonsselskap og minnesamvær. 

 

 

Utsikten over vannet utenfor lokalet. 

 

 

Slik ser det ut av lokalet på utsiden. 

 

 

Ved siden av lokalet er det fine sitteplasser. Utsikten over vannet er et vakkert syn, spesielt med godt vær. 

 

 

Kjøkkenet er svært praktisk med nødvendig servise i skuffer og skap. Det er enkelt å finne ting man trenger. Annet kjøkkenutstyr som kaffekoker, mikrobølgeovn og tekoker er inkludert i kjøkkenet. 

 

 

Den andre siden av kjøkkenet er utstyrt med praktiske kjøkkengjenstander. 

 

 

Dette er et eksempel på hvordan man kan dekke på til fest anledning. Alt servise er fra kjøkkenet. Det er mye plass til stoler og bord. Lagringsplassen i lokalet brukes for å oppbevare stoler og bord, så det er mulig å utvide plassen om nødvendig. 

 

 

I dette eksempelet er det utplassert 4 bord på hvert "langbord", med 32 stoler. Det er masse plass for flere bord og stoler. 

 

 

Tilgangen til naturlig lys kan justeres ved hjelp av vanlige gardiner og plissegardiner. Døren til terassen med sitteplasser er synlig på dette bildet. 

 

 

Vinkel fra inngangsdøren til lokalet. Dette demonstrerer den store plassen som finnes i lokalet.  

 

 

I samme området som lokalet ligger bygdetunet i Rælingen. Det er et fint utested med historiske bygninger og informasjon om selve stedet. Om man ønsker å ta seg en tur rundt på området, ta bilder, eller slappe av er dette en fin plass å være. 

 

 

På en solskinnsdag ser bygdetunet slik ut. Det er mange benker tilgjengelige for å slappe av. 

 

 

Her står et storslått gult hus, med et stort og fint tre foran. Spesielt på konfirmasjonsselskap kan det være gode muligheter for å ta bilder ved treet for eksempel. 

 

Ta kontakt for å avtale leie av menighetshuset. 

Tlf: 64 80 41 60

E-post: post@ralingen.kirken.no

 

 

Tilbake