Middag på Tvers

Høstens storsatsning i kirka i Rælingen er å kunne tilby middager hver tirsdag kl 16.30 i Øvre Rælingen kirke. Nytt av året er at én av middagene i måneden er en temamiddag med mat fra forskjellige land i verden! Neste er Ukraina. Sjekk det ut!

Welcome to everyone from different countries!

Dette er en middag på tvers av generasjoner, land og kulturer. Vi har et land som tema på hver middag. Målet å er bli kjent  og skape vennskap!  Vi starter opp med et varmt måltid fra temalandet og avslutter med en kaffekopp. Ofte er det et kulturelt innslag. Datoer og tema høsten 2022:

Afganistan: 18.10            Peru:  22.11           Ukraina 13.12

Sted: Øvre Rælingen kirke
Tid: tirsdag kl 16:30-18.00

Det koster 50 kr pr. person og maks 150 for en hel familie. Nyankomne flyktninger får fri inngang. Velkommen!

Har du spørsmål om arrengemnetet eller om å kunne bidra som frivillig, Ta kontakt med diakon Karin :)

Mail: karin.oyenuga@ralingen.kirken.no
tlf: 96 74 58 78